Мода

Какво да облека днес

Съчетайте няколко десена в една визия

24.11.2014г. / 08 35ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Десените върху материи и аксесоарите са онази магия в модата, която позволява да бъдем забележителни и да не спираме да експериментираме с тях.

За есен-зима 2014-2015 година можем да си позволим повече от всякога да ги съчетаваме с други десени, да добавяме яркостта на цветовете и да преобразим напълно нашата визия.

В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме няколко предложения, които да направите част от вашата визия.

Обърнете внимание на геометричните фигури, които са част от колекцията на Prada, Emma Cook, Chanel. Рокля от ефирна материя, която може да бъде коприна, вискоза, полиестер.

Два различни десена обединяват красотата на геометрията с есенна гама от цветове. Подходящи обувки за тази визия са боти, половинки или класически ботуши, а защо не и червени лачени.

Карето ще го откриете под много и различни форми, както и в разнообразни цветови комбинации.

То е част от колекциите на Marc Jacobs, Missoni, Phillip Plein, Vivienne Westwood. Класически десен, който може да се осмелите да съчетаете с друг десен като райе или точки.

Свързани статии

Но ако предпочитате да не бъдете толкова екстравагантни към класическата пола в червено каре, добавете бяла риза с красива яка или жабо.

Не забравяйте и за райето, което също ще бъде актуално. По-широки линии или фини раирани панталони, поли, рокли също могат да бъдат смело съчетани с друг десен.

Райето придава една класическа и неподправена елегантност, затова всяка дама трябва да има нещо в гардероба си с този акцент.

Снимки: Reuters

Коментирай