Мода

Какво да облека днес

В петък дрескодът остава на заден план!

28.11.2014г. / 08 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thepeachskin.tumblr.com, essentialnice.blogspot

Снимка: thepeachskin.tumblr.com, essentialnice.blogspot

В петък дрескодът остава на заден план! В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме няколко предложения за петъчен имидж, в които да се чувствате удобно и секси.

За първата визия изберете някои от вашите любими дънки, които да са класически, изчистен модел. Съчетайте ги с удобна тениска, памучна блуза или риза в бяло. Не забравяйте за красивото и пищно колие, което ще допълни по един красив начин визията ви.

Остава да добавите топло вълнено палто в класическа линия, изчистени кожени боти и чанта. Шапката и шалът никога не са излишно.

Второто предложение много се доближава до първата идея, но тук дънките са модел boyfriend. Леко падналото дъно ги прави удобни за носене, ето защо много дами избират точно тях.

Отново съчетайте с фин пуловер или блуза. Ако имате подобно рошаво палто, не се колебайте да го облечете, защото през този сезон ще са изключително актуални.

Свързани статии

Третото предложение е подходящо и за парти визия. Открийте в модните бутици вашия кожен клин или панталон, сложете ефектна тениска, топ (ако ще ходите на клуб) или фина топла жилетка.

Завършете визията с късо вълнено палто с голяма яка. Този тип яки също са актуални и могат успешно да заместят обемните шалове. Не забравяйте и за малката кожена чантичка.

Снимки: Thepeachskin.tumblr.com, Essentialnice.blogspot.com

Коментирай