Мода

Красиви идеи за празнични прически (галерия)

Бъдете неотразими

09.12.2014г. / 14 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pinterest

Снимка: pinterest

Красивата празнична прическа е важен елемент от визията на всяка дама. Коледните и новогодишни празници са само след седмици, но вече започваме да правим планове за това какво ще облечем на празниците, какъв маникюр и грим ще добавим и как ще оформим прическата си.

Следващите няколко идеи ще ви вдъхновят да пробвате тази година нещо по-различно и красиво, което да подчертае вашата женственост. Добавете блясък, много блясък в косите (вижте главната снимка).

Оформете косата в небрежен кок и поставете за украса няколко фиби, лента или диадема, които да са пищно украсени с разнообразни цветни кристали. Тези детайли могат да превърнат и най-семплата прическа в красиво коафьорско произведение.

Може да добавите и типично зимни и празнични елементи като фиби със звездички или снежинки.

Панделките са повече от актуални, особено за празници. Следващите фотографии ще ви покажат как за няколко минути да си направите красива панделка в косите.

Тук също може да добавите нещо малко с блясък например, фиба с панделка или фина диадема с този елемент. Ще са ви необходими ластик за коса и фибички. Накрая фиксирайте прическата с лак за коса.

Следващата идея е за онези от вас, които харесват разкоша на меките къдрици в косите. Оформете косата на една страна. С помощта на преса за коса или маша оформете меки къдрици. Фиксирайте с лак за коса и поставете красива фиба.

Тук са няколко лесни и красиви прически. Ще ви трябват няколко фиби, лента за коса, ластик за коса и лак за фиксация.

Снимки: Pinterest, Mysoulisthesky.com

Свързани статии
Коментирай