Мода

Идеи за празнични парти рокли

Какъв тоалет ще изберете да носите в празничната нощ?

11.12.2014г. / 10 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

В навечерието на коледните и новогодишните празници ще облечем най-красивите си дрехи, ще бъдем с най-приятния аромат върху кожата си, за да бъдем както винаги пленителни.

Какъв тоалет ще изберете да носите в празничната нощ?

Ако изборът ви се е спрял на рокля, споделяме няколко невероятни предложения за имидж, които са част от колекциите на едни от най-добрите модни брандове.

Изберете вашата парти рокля в класическа права линия с дължина над коляното в пепел от рози, червено, лилаво, а защо не и черно.

В предложението на DSquared2 задължителен елемент са красивите и големи камъни върху материята.

Те заменят колието и само трябва да добавите красиви и пищни обици. Подобна рокля ще намерите в почти всеки моден бутик.

Дантела. Класически елемент, който трябва да присъства в гардероба на всяка дама под една или друга форма. Вашата парти рокля може да изберете в черна дантела с дължина до земята, около или над коляното.

Оформете косата в небрежен кок на тила и добавете стилни семпли бижута. Опушеният грим ще направи визията ви още по-привлекателна. Това предложение е от колекцията на Tom Ford.

Фина бродерия, тюл, дантела и ефирна материя. Роклите са с дължина до земята, красивите бродерии върху материи създават романтика, драматизъм и сякаш показват цялото настроение, което искате да предадете.

Свързани статии

Излъчване за нежност, стил и неподправеност. Акценти, които са част от колекциите на Valentino, Prada, Donna Karan и други.

Парти рокля с флорални мотиви. Свежо предложение за още повече настроение в празничната нощ. Дължината й изберете според вашата фигура. В предложението на Dolce&Gabbana дългата до земята рокля отново е декорирана с дантела и богати нашивки от цветни конци.

Не забравяйте, че за повече късмет през новата година, по време на празниците трябва да носите върху себе си нещо червено. Ако червеният цвят е ваш любим, нека парти роклята бъде с много дантела и разбира се камъни. Приказна визия отново от колекцията на Dolce&Gabbana.

Снимки: Reuters

Коментирай
Свободно време