Мода

Искам идеалния коледен подарък!

Вземете вашия коледен подарък от Bra Clinic

12.12.2014г. / 15 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Bra Clinic

Снимка: Bra Clinic

Бельото открай време е един от най-желаните и най-подаряваните коледни подаръци. Но да изберем подходящ модел, а още повече – подходящ размер често се оказва мисия невъзможна...

Професионалните бра фитинг* консултантки на салон за бельо Bra Clinic, Сердика Център, София знаят колко важно е да носим правилен размер сутиен и какво предизвикателство е да го открием.

Затова тази Коледа те са подготвили подаръчни комплекти на атрактивни намалени цени, които комбинират красиво бельо като нощнички и фини бикини с ароматни изкушения като парфюми и ароматни свещи с масажно масло, които ще ти позволят да избереш подходящ подарък за близък човек без да се притесняваш за размера.

Ако се чудиш какво да подариш на приятелка, майка или пък сестра, в Bra Clinic ще намериш и различни ваучери за подарък на стойност от 50 до 200 лв., с които не просто ще подариш красиво бельо на любим човек, а истинско преживяване – професионална бра фитинг консултация и шанса да си избере този модел от всички прекрасни възможности, който най-много й хареса.

И след като беше добро момиче и избра хубави подаръци за любимите си хора, време е да вземеш и своя идеален коледен подарък. Със сигурност докато избираше хареса нещо и за себе си, нали? Чудесно, защото сега можеш да си вземеш и един сутиен подарък. Bra Clinic са ти подготвили изненада – при покупката на 3 сутиена, третият е безплатен! Офертата важи до 21-ви декември!

Побързай да ги посетиш, за да имаш най-голям избор. Запиши час за професионална бра фитинг консултация, посети ги в Сердика Център, София или на www.braclinic.bg.


След като избра хубави подаръци, остана само да си отговориш на въпроса „Какво да си облека за празника?“. Учудващо често избираме дрехите си според това, което ще се види под тях или по-скоро – това, което не искаме да се види. Както е казал самият Кристиан Диор, „Модата не може да съществува без добра основа“. А бельото е основата на завършения ти парти тоалет, затова се увери, че то няма да го развали, а ще подчертае красиво формите ти. Осигури си добра основа, следвайки нашия лесен наръчник за перфектен парти тоалет:

1. Деколте – предизвикателство

Независимо дали дрехата е с открити рамене, с асиметричен ръкав или дори с гол гръб, винаги има решение. В салона на Bra Clinic в Сердика Център ще намериш многообразие от модели за специфични тоалети, където дори дами с голям бюст могат да намерят своя комфортен сутиен без презрамки, защото тук се предлагат варианти в чашка до H!

2. Гладък силует и оформено дупе


Извивките са най-красивата част от женското тяло и затова избираме тоалети, които да ги подчертаят. Но понякога извивките са непокорни и не застават така, както ни се иска под прилепналите дрехи. Това не е проблем, защото една оформяща рокля или дори едни оформящи бикини с висока талия са достатъчни, за да постигнеш идеално гладка линия!

Ако пък любимата ти извивка има нужда от повдигане – бикините „Бразилско дупе“, които можеш да намериш в Bra Clinic, осигуряват незабавен лифтинг за прекрасна кръгла и повдигната форма.

3. Гениални идеи

Остава само да добавим последни щрихи – не позволявай презрамките да ти бягат, падналото деколте да се размества или под ефирната ти блуза да се види прекалено много! Тези хитри аксесоари ще ти спестят постоянната проверка дали всичко е на място и ще можеш да се съсредоточиш върху най-важното – веселото прекарване!

Празниците вече могат да започнат!

*бра фитинг (от английски bra – сутиен и fitting – напасване) – избор на точния размер сутиен за всяка дама на базата на индивидуалните мерки на гръдния й кош, размера и разположението на гърдите ?.

Коментирай