Мода

Блясък и пищност в празничните аксесоари

Какви колиета да изберете?

12.12.2014г. / 08 04ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Само дни ни делят от настъпването на коледните и новогодишни празници. Вълнението ни е голямо, празничното настроение се усеща във всичко около нас и ако вече сме помислили за това каква ще бъде нашата празнична визия, важно е да помислим и за последните щрихи – аксесоарите.

Тази година те ще бъдат по-пищни и красиви от всяка друга. Ето няколко предложения за вашия празничен имидж.

Веригите ще бъдат актуални и през този сезон. Златни или сребърни, те често са оковани в камъни, по-фини верижки, цветни конци, перли и други. Колкото са по-обемни, толкова повече изпъква тяхната красота.

Ако все още не сте избрали вашия тоалет, позволете си рокля, риза или топ, които да са богато обшити с разнообразни по цвят и форма кристали. Експлозия от цветове и настроение, което напомня за празничните фойерверки.

Подобен тоалет не се нуждае от повече разкош. Остава само да добавите малки и деликатни обици и може би един по-голям пръстен.

Вероятно ви е направило впечатление, че в магазините за аксесоари може да избирате най-често между тънки синджирчета с една висулка или обемни колиета с много камъни и флорални мотиви като това.

Подобен аксесоар може да преобрази напълно вашата визия, дори най-семплата. Друг разкош, който може да си позволите в празничната нощ, ако ще облечете елегантна рокля с голи рамене, е декорацията от кожа или болеро от естествен/изкуствен косъм.

Тя придава женственост, класа и комфорт.

Не забравяйте за фибите, лентите за коса, диадемите с камъни, флорални мотиви и перли. Оформете малък небрежен кок на тила и поставете някои от изброените аксесоари. Обиците също ще бъдат обемни, богати на елементи, декорация и ще допълват деликатната класическа дантела.

Малките чанти тип клъч са аксесоар, с който дамите не се разделят по време на парти. Съобразете цвета и акцентите върху чантичката спрямо останалата част от визията. Не забравяйте, че носенето на няколко по-големи пръстена на едната ръка също е актуално.

Свързани статии

И не на последно място един по-нестандартен празничен аксесоар – златна татуировка. Може да си я позволите не само през лятото, но и в празничната визия, ако тоалетът ви разкрива част от деколтето, раменете и гърба. Златните и красиви татуси може да закупите от онлайн магазините.

Снимки: Reuters, pinterest

Коментирай