Мода

Какво да облека днес

Палитра от настроения

15.12.2014г. / 08 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn.com

Снимка: keikolynn.com

В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме една романтична визия за студените зимни дни, обгърната от красиви цветове и флорални мотиви.

Като начало изберете рокля с висока талия от трико или ефирна материя. Моделът е избрал изключително интересен десен. В него се съчетават романтиката на цветята в ярки цветове, точките и винтидж елементите.

Бордо, червено, бледорозово и синьо танцуват върху черното и го превръщат в палитра от настроения. Съчетайте вашата рокля с плътен чорапогащник или чорапи над коляното в бордо или друг подходящ цвят, който може да бъде открит върху роклята.

При сухо време може да си позволите да обуете половинки обувки, изчистени боти. Ще ви бъде необходимо и топло палто. В това предложение то е в черен цвят, изкуствен косъм и класическа линия. Мекотата допълва разкоша на роклята.

Свързани статии

Остава да завършите визията и с подходящи аксесоари. В студените дни ще имате нужда от шапка, която не само да ви топли, но и да придава шармантност на визията ви. Изключително актуални са тюрбаните, които за този сезон ще откриете изработени от фина вълна или ангора. Чантата нека бъде изчистена откъм акценти.

Снимки: keikolynn.com

Коментирай
Свободно време