Мода

Италиански стил за празниците

Най-желаните обувки, боти, ботуши и чанти на специални коледни цени!

16.12.2014г. / 09 47ч.
Мария Дуковска
Снимка: Gotti

Снимка: Gotti

Коледното пазаруване тече с пълна сила и съблазнителни промоционални оферти ни дебнат отвсякъде. Сега е идеалният момент да се поддадем на изкушението и да освежим гардероба си.

Като ценители на италианската мода, не можем да подминем празничните предложения на набиращия все по-голяма популярност у нас моден бранд GOTTI и неговия официален онлайн магазин за България – gotti.bg.

Оригинални обувки, боти, ботуши и чанти GOTTI, включително и от новата колекция Italia 2015, сега могат да бъдат поръчани с до -40% намаление и безплатна доставка за ден!

Верни на убеждението, че качеството и безупречната визия трябва да бъдат общодостъпни, от GOTTI традиционно радват своите почитатели с примамливи промоционални цени. Новите предложения на марката също не спират да валят. Ето защо при всяко посещение в gotti.bg, ще можете да поръчате най-актуалните модели, при това – с отстъпка.

Ако пък предпочитате традиционното пред онлайн пазаруването, не пропускайте да се отбиете в някой от фирмените магазини на GOTTI в страната.

Ще ги откриете в Пловдив на пешеходен мост „Марица“ и на ул. „Гладстон“ №7-9, а вече и във Варна – ул. „Д-р Пискюлиев“ №30.

GOTTI – Създадени с мисъл за клиента!

Коментирай