Мода

Какво да облека днес

Ярки цветове и блясък за повече празнично настроение

19.12.2014г. / 08 38ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn.com

Снимка: keikolynn.com

Празниците напомнят все повече за себе си с експлозия от ярки цветови комбинации, флорални мотиви и бижута обсипани с големи и красиви камъни. Днес в рубриката „Какво да облека днес“ споделяме една визия, която ще подсили вашето празнично настроение.

В тенденциите за палтата за есен-зима 2014 – 2015 година предимство имат ярките цветове. В червено, жълто, оранжево, розово, зелено, тази зима определено ще бъде по-ярка от всички досега.

Палтото в ярък цвят е един красив начин да раздвижите сивотата на деня, да бъдете забелязани и разбира се да имате позитивна нагласа, благодарение на зареждащите багри. Моделът е съчетал цикламено палто в класическа линия с червена дантелена рокля.

Дантелата е възможно един от най-добрите избори за празнично облекло. Излезте от класиката и изберете вашата рокля от дантела в червено, синьо, розово, лилаво. Този имидж е подходящ както за фирмено парти, така и за дневна визия или празничния обяд с близките ви.

Свързани статии

Добавете плътен чорапогащник в подходящ или контрастен цвят. В тази ярка визия акцент имат не само цветовете, но и аксесоарите. Богата на флорални мотиви диадема напомня много за предстоящата пролет, придавайки много романтика и нежност.

Бижутата са подбрани в подходящи цветове, а тяхната пищност от блясък напомня за лукса и комфорта, който той носи със себе си. Не забравяйте и за обувките и чантата, които отново могат да бъдат комбинация от цветна палитра.

Снимки: keikolynn.com

Коментирай
Здраве и красота