Мода

Какво да облека днес

Нещо с леопардов принт

05.01.2015г. / 08 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Започваме новата година с много настроение и желание да експериментираме още повече в модата. Първият акцент за годината поставяме върху принтовете и по-специално животинските принтове.

Първото предложение ви показва как може да съчетаете панталон със змийска щампа. Добавете подходяща риза от ефирна материя, която също може да бъде с принт, изчистени боти или ботуши, пищно бижу и класическа връхна дреха, която може да изберете с красива декорация от косъм.

Ако искате визията ви да бъде по-раздвижена и с повече настроение, съчетайте животинския принт с флорални мотиви. Ще се получи интересна игра на цветове, линии, дори материи.

Може ли да съчетаете два различни животински принта в една визия? Разбира се, и маестро Роберто Кавали не спира да прави тези ексцентрични съчетания в своите модни колекции. Но трябва да бъдете много внимателни. Когато имате две различни идеи, лесно от стилна визия може да преминете в непоправим кич.

Не забравяйте, че принтовете са красиви не само в класическите им цветове, в които често ги срещаме.

В това предложение има разкошна змийска украса в синьо, с металик оттенък, която контрастира на пола в леопардов принт, а визията е завършена със стилна шапка с малки и фини пера.

Свързани статии

За тези от вас, които предпочитат нещо по-ярко, са преливащите се животински принтове в оранжево-червената гама.

Отделете специално внимание и на аксесоарите като шаловете, лентите за глава, шапките, ръкавиците и чантите с животински принт. Един такъв стилен аксесоар може да превърне класическата и изчистена визия в нещо наистина впечатляващо.

Снимки: Reuters

Коментирай