Мода

Блестяща идея за красиви обувки

Декорирайте и създайте вашите уникални модели!

10.01.2015г. / 09 44ч.
Михаела Лазарова
Снимка: honestlywtf.com

Снимка: honestlywtf.com

Блясъкът на камъните в различни размери и цветове присъства в модните колекции на един от най-големите модни брандове за всички сезони. Те придават изтънченост и разкош на визията, индивидуалност, усещане за лукс и комфорт.

Откриваме ги не само върху материите на дрехите и пищните бижута, но и при останалите аксесоари. Днес споделяме една блестяща идея за това как да превърнете класическите велурени обувки в бутиков модел.

Ще ви трябват камъни в различни форми и размери (може да ги съобразите и с цвета на обувките), поне 50 на брой (може да ги закупите от кинкалерията), лепило със силна фиксация, цветен молив и разбира се велурени обувки.

Свързани статии

След като закупите кристалите, остава да решите как ще декорирате с тях обувките. Използвайте цветен молив, за да маркирате предварително с деликатни точици къде ще поставите камъните. След това върху всяко камъче поставете малко количество лепило и с леко притискане поставете върху велура.

Нужно е малко време, за да може да се фиксират добре. Подобни обувки са подходящи за ежедневна визия, както и за вечерно парти. Декорирайте и създайте вашите уникални модели!

Снимка: honestlywtf.com

Коментирай
1 rate up comment 3 rate down comment
Лилия ( преди 9 години )
4 rate up comment 1 rate down comment
Ася ( преди 9 години )