Мода

Какво да облека днес

Кожена пола

14.01.2015г. / 08 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

За есен-зима 2014-2015 една от тенденциите, която трябва да добавим в гардероба си е кожената пола.

Ако трябва да сме съвсем коректни, тя ще бъде част от модните колекции на много водещи брандове и за следващите сезони.

Вдъхновени от разкоша на модния подиум и разнообразните предложения, които откриваме в модните бутици, в рубриката „Какво да облека днес“ споделяме няколко предложения за това как да съчетаете кожената пола с останалата част от облеклото.

Линиите на кожените поли варират от супер тесните кройки тип „молив“, мини поли, до поли с висока талия и обем и плисета. Гамата от цветове предлага една прекрасна палитра, която може да задоволи вкуса и на най-взискателните дами.

Може да избирате от червено, черно, зелено, златно, сребърно в комбинация с плисе, змийски принт, кафяво, кожа в комбинация с естествен косъм и други.

В първото предложение полата е с висока талия и обем. Модел, който е подходящ за ежедневието и парти вечер. Моделът е комбинирал тази пола с черна блуза с декорация от лъскави черни пайети. Вие може да изберете и нещо по-изчистено.

Добре е блузата, мекият пуловер или ризата, които ще довършат имиджа да бъдат вталени. Добавете плътни чорапи или чорапогащник, половинки обувки или стилни боти.

Във второто предложение отдаваме специално внимание на плисираната пола, която е и наш фаворит. Плисето във всичките му форми и дължини придава една невинност, разкош и неподправен стил на визията.

Не пропускайте да добавите в гардероба си плисирана пола. В подходяща дължина тя може да бъде от вашата делова, ежедневна или парти визия.

Третото предложение е от колекцията на Saint Laurent. Мини кожената пола с ципове по нея е смело съчетана с раиран втален пуловер с пайети и сребърно късо палто. Секси и бунтарско, това предложение е за онези дами, които не се страхуват от критики.

Снимки: Reuters, keikolynn.com/

Свързани статии
Коментирай