Мода

Блясък, етномотиви и еуфория от цветове за пролет-лято 2015

За повече женственост и невинно излъчване

27.01.2015г. / 10 31ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Готови ли сте за една еуфория от цветове? Колекциите за пролет-лято 2015 на Saint Laurent, Gucci, Pucci и Dior, напомнят да добавим повече настроение в гардероба си за предстоящите сезони. Шифон с разнообразни бродерии, декорации от фини дантели, кукленски рокли, коприна и ефирни материи са обагрени в невероятни цветове.

Изобилие от блясък, ламе, фино избродирани птици феникс, флорални мотиви напомнящи за Азия и много пайети. Това е предложението на Gucci към дамите, които искат да изглеждат наистина зашеметяващо.

Роклите са изработени от фини материи, дължината им е около коляното, като някои модели са без ръкави. При други коприната гали нежно изваяните женски ръце. Цветовете, които модният бранд налага в своята колекция са жълто, червено, оранжево, зелено и синьо.

Обърнете внимание на фините бродерии. Те са задължителни, когато искате да подчертаете вашата женственост и невинно излъчване.

Цветно напомняне и много настроение има и в колекцията на белгийския дизайнер Dries Van Noten. Цветовете са дълбоки и приглушени, сякаш са осветени от слънчева светлина.

Прозрачни ризи, рокли с тънки презрамки, шифон и раирани панталони.

В дамската колекция не липсват и мъжки елементи на облеклото, които великолепно са включени в екзотиката на голяма част от моделите. Много брокати, коприна и жакардови парчета.

В колекцията на Alberta Ferretti отново има игра на фини материи декорирани с цветни принтове. Дълги поли с висока талия и флорални мотиви с райе и геометрични фигури е предложението към дамите за следващите сезони.

Екзотика, напомняне за океана, дълги рокли в преливащи се ярки цветове, в асиметрични линии, декорирани с пищни камъни, метални и дървени елементи напомнящи за изискани колиета. Такова е настроението в колекцията на Emilio Picci за пролет-лято 2015 година.

Снимки: Reuters

Свързани статии
Коментирай