Мода

Бохемска романтика и флорални мотиви за пролет-лято 2015

За една романтична визия

02.02.2015г. / 08 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Сред хилядите модни идеи, представени върху подиумите на Милано, Париж, Ню Йорк и Лондон за пролетта и лятото на 2015 година е трудно да се изберат най-ярките акценти за следващите сезони. Днес обръщаме внимание на роклите в стил бохемски дни и вечери и експлозията от флорални мотиви.

Роклите и прическите в стил бохо ще са актуални и през следващите сезони благодарение на Valentino, Dries Van Noten, Vera Wang и други. С фини презрамки, къси и или дълги ефирни ръкави, направете тези модели част от вашата дневна или вечерна визия.

Коприна, тюл, памук, обгърнати от бродерии, ярки цветове, дантели с деликатен блясък и завършени с прическа в стил бохо. Визията ви ще предава не само романтика, но и женственост.

Подобни модели рокли се съчетават добре с кожени сандали на равна подметка, обувки тип балерина или сандали на висока платформа. Чантата трябва да бъде малка, която да носите през рамо или изчистена кожена тип торба.

Флоралната експлозия ни доближава до океана. Или поне такова настроение иска да ни предаде Diane von Furstenberg със своите дълги поли и рокли на цветя. И тук командват ярките цветове.

Колекцията показва на дамите как могат да съчетаят няколко десена в една визия като цветя и каре. Игра на форми, върху поли с трапецовидни линии и с висока талия. Едно леко намигване към образа на пин ъп момичетата.

Свързани статии

Ако все пак предпочитате черната гама, Michael Kors показва едно зашеметяващо предложение с риза от ефирна материя, пола с висока талия в каре, обгърната от тюл, декориран с черно-бели цветове. Класическо, но изтънчено подходящо отново за дневна или вечерна визия.

Снимки: Reuetrs

Коментирай