Мода

Какво да облека днес

Нещо с ресни

04.02.2015г. / 08 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

В есенно-зимната колекция за 2014-2015 година, както и в модните предложения за следващите сезони, един от основните акценти, които ще добавим в гардероба си са ресните. Декорирани върху чанти, ботуши, якета и панталони, те могат да направят визията ви елегантна или бунтарска.

В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме две предложения, които ще ви покажат как да добавите ефекта на ресните във вашата визия.

Рокли с големи щампи на флорални мотиви и цветни кристали. Всяка дама трябва да има по една такава в гардероба си, защото тя е подходяща както за вечерна, така и за дневна визия. Линията на модела може да е класическа, асиметрична или трапецовидна.

Материите, в които ще ги откриете също са разнообразни, но особено ефектни подобни щампи са върху неопрен или вискоза. В това предложение моделът е съчетал роклята с високи кафяви ботуши от велур. Еклектиката прави визията наистина забележителна.

В случай, че сте избрали по-изчистена визия, не забравяйте, че ресни може да добавите към вашия имидж с подходяща чанта.

Следващото предложение е за по-смелите дами, които обичат да се забавляват в петък вечер. Злато и ресни. Зашеметяваща диско визия, която съчетава в себе си и лек животински принт върху сакото и ефирна риза в черно.

Снимки: Reuters

Свързани статии
Коментирай