Мода

Стил и класа на наградите БАФТА

Моника Белучи бе зашеметяваща

10.02.2015г. / 13 00ч.
Михаела Лазарова
Наградите "БАФТА". Снимка: Reuters

Наградите "БАФТА". Снимка: Reuters

Само преди дни Royal Opera House в Лондон бе домакин на престижните британски награди за филмово и телевизионно изкуство БАФТА.

Филмът „Юношество“ на режисьора Ричард Линклейтър грабна статуетка за най-добър филм и той си тръгна с награда за най-добра режисура.

Невероятната Джулиан Мур бе отличена със златна статуетка за най-добра актриса за ролята си на болна от Алцхаймер жена във филма „Все още Алис“.

Джей Кей Симънс бе награден за най-добър актьор в поддържаща роля във филма „Камшичен удар“, а Патриша Аркет взе награда за поддържаща женска роля за филма „Юношество“.

Призът за най-добра британска лента бе връчен на „Теорията на всичко“, който разказва живота на гениалния учен Стивън Хокинг, талантливият Еди Редмейн взе награда БАФТА за най-добър актьор, за представянето на образа на Хокинг.

Филмът „Lego“ бе обявен за най-добра анимация.

Определено с най-много отличия, цели пет, бе „Гранд хотел Будапеща“.

Наградата за изгряваща звезда отиде при 24-годишния британец Джак О'Конъл.

Церемонията по престижните награди се проведе две седмици преди връчването на наградите „Оскар“.

И тук на червения килим имаше много блясък и шармантност. Моника Белучи както винаги бе зашеметяваща в черен тоалет.

Свързани статии

Предпочитан цвят за тоалет сред дамите, присъствали на церемонията, бе черният и червеният.

Роклите бяха от ефирни материи, издължаващи силуета и подчертаващи деколтето или с повече обем в цвят пепел от рози, лилаво, дантела и с флорални декорации, каквато бе избрала актрисата Кийра Найтли, напомнящи филмова приказка.

С връчването на „Златен глобус“ и БАФТА с нетърпение очакваме и наградите „Оскар“, които не се съмняваме, че ще преминат отново под много блясък.

Снимки: Reuters

Коментирай