Мода

Какво да облека днес

Риза деним и цветни панталони

04.03.2015г. / 08 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuteres

Снимка: Reuteres

В почивните дни е време да разпуснем от дрескода, който спазваме, когато сме на работа и да извадим от гардероба си любимите цветни панталони и деним ризи. В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме две свежи ежедневни предложения, в които да се чувствате секси и удобно.

Първото предложение е за тези дами, които обичат красиви и ярки цветове в панталоните. Ако нямате подобни, в модните бутици ще намерите памучни панталони в червено, зелено, синьо, както и с флорални мотиви, цветно райе и геометрични фигури.

Всички те ще се съчетават добре с класическите деним ризи, които трябва да бъдат част от гардероба на всяка жена. По желание под ризата облечете фин памучен едноцветен потник.

Не забравяйте и за леопардовия шал, който може да бъде акцент във вашата визия или закачливо да допълва панталона на флорални мотиви.

Времето е студено, затова ще имате нужда и от подходящи кожени ботуши, спортно яке или класическо палто в подходящ цвят. Завършете визията с деликатни и семпли бижута без излишен блясък.

Свързани статии

Следващата идея отново е събрала няколко класически цвята. Изберете черен класически панталон, скини дънки или клин. Съчетайте го с изчистена риза в бяло и асиметрична фино плетена блуза или жилетка.

Шалът с леопардов принт ще раздвижи визията ви. Подходящи обувки за този имидж са изчистени боти или високи кожени ботуши. Допълнете визията с красив стилен часовник, перлени малки обици или такива, които са с деликатни камъчета, класическо палто.

Ако слънцето ви се усмихне не забравяйте за най-важния аксесоар – слънчевите очила.

Снимки: pinterest, ifashiondesigner.org

Коментирай