Мода

Какво да облека днес

Нещо с пайети

06.03.2015г. / 07 51ч.
Михаела Лазарова
Снимки: keykolin

Снимки: keykolin

Колекциите за предстоящите сезони вече могат да бъдат открити в модните бутици. Те се отличават с много раздвижени кройки, разнообразие в съчетаването на материите, красиви декорации, ярки цветове, както и много камъни и пайети.

Блясък на пайети, които обгръщат пролетно-лятната визия е днешното предложение в рубриката „Какво да облека днес“. Открийте вашата блуза, рокля или пола, обшита с матирани пайети. Размерът на този моден акцент варира, както и цветът.

Особено актуални ще са матираните акценти в сребърно и златно, които правят модела на дрехата красив и деликатен, но не и кичозен. В това предложение моделът е избрал красива блуза, която позволява да бъде част от една по-елегантна или ежедневна визия.

Свързани статии

Блузата е съчетана с риза на точки. Моден сблъсък, който е предизвикателство към дамите да не спират да експериментират с материи, стилове, акценти, десени. Имиджът е допълнен с класически модел дънки, но вие бихте могли да съчетаете и с черен панталон, изчистена пола.

Бъдете внимателни с останалите аксесоари. Когато в дрехата ви има пищност от бродерии, блясък, камъни, пайети е добре да изберете малки и максимално изчистени бижута, които да не отнемат от ефекта на дрехата и да не правят визията тежка и натрапчива.

Открийте ефекта на мат пайетите и побързайте да ги направите част от вашата пролетна визия.

Снимки: keykolin

Коментирай