Мода

Какво да облека днес

Покажете пролетта във вашата визия

11.03.2015г. / 08 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn.com

Снимка: keikolynn.com

Март, както винаги е пълен с изненади. Ниските температури и снежната приказка ни карат да мечтаем още по-силно за красивата пролет.

В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме една свежа идея, с която да поканите пролетта във вашата визия.

Флорални мотиви представени от големи и красиви рози, каре и разбира се много свежи цветове. Тенденциите при полите за следващите сезони предлагат дължини под коляното, обем и висока талия.

Точно такава е избрала и моделът, а десенът е с флорални мотиви в розово, на фона на нежното екрю. Вие бихте могли да изберете друга свежа цветова комбинация. Важно е, когато избирате пола с висока талия, горната част да бъде вталена и скрита в полата или къса и широка.

Подобни модели поли не позволяват да носите горната част от имиджа си върху тях. Бъдете смели в съчетаването на десените. Цветята се комбинират изключително интересно с райе, точки, каре, а защо не и с ромбоиди или друг вид флорални мотиви.

Свързани статии

В този случай моделът е избрал карирана риза, която е представена по един секси и оригинален начин, подчертаващ разкоша на полата. В по-топлите и сухи дни може да си позволите да съчетаете имиджа с половинки обувки, балерини, а за студените изберете класически ботуши или боти. Подходяща връхна дреха е палто в класическа линия.

Снимка: keikolynn.com

Коментирай