Мода

Кожа и ефирни материи за пролет-лято 2015

Пролетта вече е тук и ще бъде повече от романтична

24.03.2015г. / 09 50ч.
Михаела Лазарова
Снимки: Reuters

Снимки: Reuters

Пролетта вече е тук и ще бъде повече от романтична. Не по-различно ще бъде лятото, когато думата мода властва. Вижте какво е добре да добавите към гардероба си за пролет-лято 2015.

Дългоочакваната модна колекция на Ralph Lauren за пореден път впечатли. В предложенията си за пролет-лято 2015 година, дизайнерът представя модели, излъчващи невероятно много романтика.

Ярки цветове, обвити в ефирни материи, рокли с дължина до земята, сафари визии, които също излъчват нежност. Цветовете, които са водещи са зелено, яркорозово, жълто.

Романтика прозира и в колекцията на Valentino. Тук отново има ефирни материи, роклите са водещи и специално внимание е отделено на декорацията върху материите.

Цветни нашивки напомнящи за различни етноси украсяват саката, панталоните и ризите, които са с в високи и къдрави яки. Основни цветове в колекцията са червено, кафяво, беж и екрю.

Свързани статии

Една от водещите материи за пролет-лято 2015 година ще е кожата. Чисти тонове и линии, спортна елегантност, подчертаващи женския силует и разбира се кожа. Кожените рокли и поли преобладават в колекцията на Calvin Klein.

Водещи цветове са червено, тъмносиньо, сребърно. Ефирните материи тук също имат запазено място, нежно обгърнати от тънки коланчета с висока талия.

Колекцията на Roberto Cavalli представя жената в един забележителен образ. Ярките цветове и ефирните рокли са задължителни за пролетта и лятото. Моделите са свободни, някои от тях много напомнят за стила бохо.

Животинските принтове, които винаги са водещ акцент в колекциите на модната марка, и този път са вплетени в моделите. Плисе и пискюли са друг акцент, който не бива да подминаваме.

Снимки: Reuters

Коментирай
Свободно време