Мода

Моден хороскоп: Какво да подарите на жена Овен

Изберете подарък в червено, дантела и сатен

05.04.2019г. / 13 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Според звездната карта вече сме в знака на зодия Овен. Дамите родени под този знак се отличават с това, че са горделиви, амбициозни, упорити и винаги са готови да се впуснат в нови приключения. Често действат твърде импулсивно и желанието им за нови предизвикателства понякога ги прави малко непостоянни.

Въпреки че имат отлични организационни умения, понякога родените под знака на Овен не завършват много от своите проекти, само защото са загубили интерес и се нуждаят от ново предизвикателство.

Дамите Овни са едни от най-креативните в зодиака. В любовта са страстни и огнени и често когато постигнат завоевание над обекта на тяхното желание, губят интерес и се насочват към нов.

Известни жени родени под знака на Овена са Селин Дион, Алесандра Амброзио, Даяна Рос, Синтия Никсън, Арета Франклин и други.

Жената Овен се отличава със стил и класа, затова вижте няколко предложения, които могат да ви послужат като идеи за подарък.

Знакът Овен е известен със страстта си, която проявява. Червените нюанси са един от най-подходящите за родените под тази зодия. Изберете чувствено бельо в сатен и дантела, обгърнато от червените багри.

Няма жена, която да не се впечатли от красиви и изискани бижута. Жената Овен е специална, ето защо и бижутата, които ще й подарите, трябва да отговарят на класата й. Злато, корал или нещо с рубин.

Идеален подарък, който ще донесе не само радост, но и късмет на притежателката си. Часовникът също е добра идея за подарък.

Изберете такъв, който е с по-голям циферблат, розово злато или имитация на него и кожена каишка с крокодилски щампи.

Дамска чанта. Един от най-любимите аксесоари на жената Овен. Ако дамата, на която ще поднасяте подарък е делова и изискана, подарете голяма чанта в класическа форма от кожа, която да е не само красива, но и практична.

Никоя дама не харесва бръчки, ето защо тя се нуждае от слънчеви очила, които да я предпазват максимално от излишни мимики. Изберете модел, който да бъде с оригинален дизайн. Може би нещо с кристали и филигран.

Свързани статии

Парфюмът е класически подарък. Търсете аромат, който да напомня за страст, динамика, интензивност.

Дамите родени под знака на Овен харесват дантелата. Поднесете им я под друга форма, като дантелени обувки например или дантелен калъф за мобилен телефон, за iPad.

Ако все пак сте избрали да подарите гримове, започнете вашия избор от червилото. То трябва да е в червените нюанси и от реномирана козметична марка. Добавете сенки и руж в подходящ цвят.

Снимка: Reuters

Коментирай