Мода

Ярки цветове и брошки с камъни от Prada за есен-зима 2015/2016

Позволете си да носите ярките цветове в комбинация

31.03.2015г. / 09 45ч.
Михаела Лазарова
Снимки: Reuters

Снимки: Reuters

Комбинация от ярки цветове, красиви декорации и брошки с камъни, са част от предложенията на модният гигант Prada за есен-зима 2015/2016.

С една такава комбинация дамите ще бъдат изключително шик.

Кройките на полите, роклите, саката и панталоните силно напомнят за 70-те години. Плетивата са задължителни като елемент в гардероба на всяка жена за есен-зима 2015/2016.

Цветовете в класическите визии са сиво, кафяво, раздвижени от нежносиньо, розово и зелено.

Предимства в колекцията имат красивите и обемни брошки с флорални мотиви, кожените ръкавици до лактите и обувките с гумена подметка.

Напомняне за 70-те, с елементи на съвременни модни решения. Чантите са от кожа в класическа правилна форма, с къси дръжки.

Специално внимание трябва да се обърне и на красивите прически, в които има много обем и разбира се отново шноли и диадеми с флорални мотиви, изработени от метал и цветни камъни.

От друга страна есента и зимата ще бъдат и много цветни. Закачливи модели, цветове и апликации ще направят визията наистина невероятна. Позволете си да носите ярките цветове в комбинация.

Свързани статии

Търсете акцентите върху материите като звезди, сърца, панделки, змийски принт, злато и брокати. Обуйте обувки на висок и дебел ток, отново в ярък цвят, изберете нещо в кожа и оформете косата си в стилен кок на тила.

Модна къща Prada за пореден път завладя модния подиум, оставяйки без дъх милиони почитателки на марката и модата по света. Бъдете неузнаваеми!

В галерията ни може да разгледате още модни вдъхновения за есен-зима 2015/2016.

Снимки: Reuters, facebook Prada

Коментирай