Мода

Пролетна визия с ризи деним

За една секси и удобна визия

02.04.2015г. / 08 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Пролетта все повече започва да се усеща, не само по температурните промени, но и като модно настроение. Красотата й ни кани да преобразим гардероба си, добавяйки повече цвят във визията. Не бива да забравяме и за класическите ризи деним, които отново ще бъдат част от колекции за пролет -лято 2015.

Споделяме няколко свежи идеи за това как да ги съчетаете с останалата част от облеклото. В тази визия моделът е съчетал риза деним с панталон с висока талия. Една класическа визия, която е подходяща за ежедневието.

Секси, удобна и не толкова спортна, което означава, че може да си позволите да създадете такъв имидж и за вашата офис визия. В следващото предложение ризата деним е съчетана с дънки модел boyfriend. Имаме два основни акцента за пролетно-летния сезон.

Имидж, който може да носите с класическо палто, късо кожено яке, боти или половинки обувки. Не забравяйте и за обемните бижута, които допълват чара на денима.

Свързани статии

И не на последно място, невероятните дълги плисирани поли и риза деним. Ризите деним позволяват да бъдат съчетавани не само с къси или дълги панталони, но с поли в класическа кройка, такива, които са трапецовиден модел, с кожени поли, обемни поли с висока талия или такива от тюл.

Не пропускайте да добавите в гардероба си подобна плисирана пола и задължително я съчетайте с класическа риза деним. Ще създадете една визия, която няма да остане незабелязана.

Коментирай