Мода

Бързи модни решения за работещи жени

Спестете време и изглеждайте добре

06.04.2015г. / 12 35ч.
Криси Табачка
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Не е лесно да си работеща жена в днешни дни, дори и да нямаш дете. Постоянното циркулиране между офиса, кухнята и домакинската работа изисква значителна инвестиция на време.

За сметка на това, никоя дама не иска да губи точно тези ценни минути, които отделя всеки ден за своя външен вид.

Лавирането между всички тези задължения никак не е лесно, но при определена дисциплина и организация, всичко е възможно.

Точно затова селектирахме за вас най-полезните бързи модни решения, които се вместват идеално и в най-натоварения график на съвременната жена.

Ето кои са те.

Свързани статии

1. В офиса

Колкото и странно да ви се струва, най-лесно се създава красива визия с рокля. Ако наистина не ви е останало никакво време и нямате възможност да намерите идеалната блуза или риза за любимия си панталон, сменете тактиката.

Каквато и да е рокля, бижу и сако към нея са абсолютно достатъчни, за да изглеждате перфектно. Освен това, ако сте забравили за срещата с приятелки след работа, винаги можете да свалите сакото и отново да изглеждате на място.

2. Вечерна визия

Ако все пак много добре знаете, че вечерта имате уговорка с приятелки или дори романтична вечеря, отново имаме универсална комбинация. Черни слим дънки, пуловер с декорация или инкрустация и обувки с принт.

Добра инвестиция на висок ток са стилето моделите с леопардов принт, които трябва задължително да третирате като неутрални и отиващи си с всичко.

3. Свободните дни

Дори и да не сте в офиса, отново имате неотложни, но далеч по-приятни срещи. Добър избор като комбинация са boyfriend дънки, пуловер и боти. По този начин едновременно сте стилни, но и практични.

Коментирай