Мода

3 лесни модни трика за ежедневни проблеми

Изпробвайте!

14.04.2015г. / 09 02ч.
Криси Табачка
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

 

Свързани статии

Едно от най-добрите решения е да подготвите дрехите си от предишната вечер. По този начин си спестявате време сутрин, когато имате чувство, че наистина не можете да се справите с всичко.

Често обаче, дори и тази ни подготовка бива саботирана от малките и дребни проблеми с дрехите, които могат да се окажат решаващи.

Вместо да се преобличате всеки път, по-добре приложете някои от нашите съвети и ви обещаваме, че ще останете доволни. Ето най-често срещаните проблеми и техните прости, мигновени решения.

 

1. Падащи копчета

Красивата ни риза изведнъж се оказва с лека дупка, там, където е паднало копчето. Не се притеснявайте и просто се подсигурете. За да си спестите нервите, използвайте малко количество лак за нокти, което да поставите върху всяко копче там, където минава конецът. По този начин няма да се налага да шиете по пътя за офиса.

2. Скъсан цип

Ципът на любимите ви дънки може да бъде спасен с един много лесен трик. Използвайте халката от някой стар ключодържател и прекарайте края на ципа през нея. След като вдигнете ципа догоре, захванете с копчето и закопчайте. Горната част ще покрие малкия трик и никой няма да забележи, че всъщност сте имали проблем.

3. Слим дънки

Все още времето не е съвсем пролетно и се налага да носим ботуши. Ако имате проблем с твърде широкия в долната част модел, прегънете по глезена, обуйте чорап и след това обувката. По този начин няма да ви се набира излишният дънков плат и ще се чувствате значително по-комфортно.

Коментирай