Мода

Какво да облека днес

Облечени в меки цветове, дантела и етномотиви

17.04.2015г. / 09 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Снимка: thepeachskin.tumblr.com

С настъпването на пролетта започва и обновяването на гардероба. В последните няколко дни слънцето ни се усмихва, а това определено ни кара да се чувстваме по-красиви и привлекателни.

В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме три свежи идеи за пролетна визия в меки цветове, дантела и етномотиви.

Открийте вашата туника или рокля с етномотиви. Тези красиви декорации върху различни материи ще бъдат един от акцентите в модата за пролетта и лятото на 2015 година. Подобни рокли вече може да закупите в модните бутици, като цветовете са черно, екрю, зелено, червено, пясъчно, а мотивите върху тях са в ярки тонове.

Може да ги съчетаете с класически ботуши или боти от велур или лицева кожа или половинки обувки на висока платформа. Подходяща връхна дреха е късото кожено яке или вталено сако. Не забравяйте и за колана, който прави визията по-интересна, както и за шапката с мека периферия. Нищо не прави така нежна визията, както дантелата.

Свързани статии

Дантелените рокли са задължителен елемент от гардероба на всяка дама. Тях също може да комбинирате с кожено яке, сако и ботуши или боти от велур. За повече невинно излъчване не забравяйте и диадемата с флорални мотиви.

Удобно, секси и в приятни цветове. Такова е следващото излъчване. Времето е подходящо за фина рокля, която да обгърнете в пухкава и дълга жилетка. Не забравяйте шалът, шапката и чантичката, която да носите през рамо.

Снимки: thepeachskin.tumblr.com

Коментирай
Свободно време