Мода

Какво да облека днес

Фина рокля с повече цвят

29.04.2015г. / 09 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: keikolynn.com

Снимка: keikolynn.com

Слънцето все по-често ни се усмихва и обещава да ни подари много слънчеви дни. Това ни вдъхновява да извадим от гардероба си най-красивите рокли и да бъдем неотразими. В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме една свежа визия с повече цвят.

Тенденциите при роклите за пролет-лято 2015 включват много ярки цветове, комбинации от материи, свободни модели, класически линии, дантела и бродерии. Дължините също ще варират от модели над и около коляното до такива, които ще покриват обувките.

В това предложение моделът е избрал дълга рокля от ефирна материя. За този модел е характерно, че е свободен, има етажиране на пластовете и като настроение малко напомня на стила бохо. Цветовете върху нея я правят изключително комбинативна с цветовете на останалата част от визията.

Връхната дреха добавя еклектика в имиджа. Коженото яке тип рокерия може да замените с фина жилетка, болеро или вталено памучно сако.

Свързани статии

Какви обувки да изберете?

Подобна рокля може да се съчетае добре с велурени ботуши или боти в подходящ цвят, ниски сандали или сандали и обувки на висок ток и платформа. Не забравяйте и за бижутата. За пролетта и лятото на 2015 година дизайнерите ни съветват да опитваме нови неща.

Позволете си да носите няколко и различни по вид гривни на едната ръка, фини синджирчета, обемни пръстени с повече камъни.

Снимки: keikolynn.com

Коментирай