Мода

Красиви чехли с перли

За вашата плажна или ежедневна визия

02.05.2015г. / 12 33ч.
Михаела Лазарова
Снимки: trinketsinbloom.com

Снимки: trinketsinbloom.com

Модата е експеримент, свобода, но и индивидуалност. Всяка дама иска да им а дреха или аксесоар, който да е единствен и уникален. Вижте една оригинална идея, която ще ви разкрие как да превърнете обикновените джапанки на платформа в красиви летни чехли с перли.

Ще са ви необходими бели (или друг цвят) джапанки.

В модните бутици вече може да откриете разнообразие от модели и цветове. Не забравяйте да купите лепило със силна фиксация, около метър и половина бяла панделка и перли за зашиване или залепяне в различни размери и цветове.

Започнете с увиването на панделката. Поставете малко количество лепило. Сложете единия край на панделката и след като се фиксира добре, започнете да я увивате стегнато, като постепенно нанасяте по малко количество от лепилото.

Свързани статии

Когато завършите декорацията, с останалото от нея парче, направете малък триъгълник така, както е показано на снимката т. е. отново с увиване. Върху него ще трябва да декорирате перлите. Ако не се справяте добре с иглата и конеца, залепете акцентите отново с помощта на лепило.

Тези красиви чехли са подходящи не само за вашата плажна визия, но и за ежедневието или пък за вашите вечерни летни партита.

Снимки: trinketsinbloom.com

Коментирай