Мода

Какво да облека днес

Три предложения за визии, с които да посрещнете новия месец и да бъдете наистина неотразими

05.05.2015г. / 08 23ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thepeachskin.tumblr.com

Снимки: thepeachskin.tumblr.com

Коприна, ярки цветове, флорални мотиви и пролетно настроение. Така започва май месец, с много модно настроение.

В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме три предложения за визии, с които да посрещнете новия месец и да бъдете наистина неотразими.

В първото предложение моделът е съчетал ефирна риза с паднал къс ръкав и черен панталон. Подобен модели ризи, които падат лежерно са подходящи за съчетаване с класически вталени панталони или дънки.

Материята, в която може да ги откриете са вискоза, купро, лиосел. Може да ги носите пуснати върху панталона или леко да бъдат скрити, както е в тази визия. Те са удобни и секси за носене, а материите лесни за поддържане.

Подходящи обувки, с които може да завършите имиджа са моделите тип мокасини, балеринки или половинки обувки. Семпла визия с изчистени класически цветове.

Следващата визия напомня за морето, стилът бохо, романтиката на летните градини. Фини флорални мотиви са прегърнали красивия бежов цвят. Ефирност, декорирана с дантела. Не пропускайте да добавите в гардероба си подобна рокля.

Свързани статии

Съчетайте я с късо вталено плюшено или памучно сако, обемна чанта тип торба и красиви нежни бижута.

Дългите ризи са секси и за пролетта и лятото на 2015 година отново ще бъдат на мода. В модните бутици вече може да ги откриете в цвят деним и ярки багри. Добавете към тях тънко велурено коланче, боти или половинки обувки, късо кожено яке и мека чанта тип торба.

Снимки: thepeachskin.tumblr.com

Коментирай