Мода

Азиатска модна приказка и разкош на Met Gala (галерия)

Вижте едни от най-красивите тоалети на събитието

05.05.2015г. / 11 44ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Само преди часове за пореден път в Metropolitan Museum of Art се проведе едно от най-блестящите събития за годината – Met Gala, наричано още Оскарите на модата. По червения килим минаха едни от най-ярките звезди на Холивуд.

Тазгодишната тема на Met Gala бе „Китай: в огледалния свят“. Блясък на камъни, ярки цветове, дантела и ефирни материи.... Това са само част от акцентите, които допълваха звездните костюми с източен привкус.

Както на всяко звездно събитие, така и на това имаше личности от шоубизнеса, които се отличаваха с невероятна визия и такива, които не блестяха с индивидуалност и неповторимост.

Вижте едни от най-ярките представяния.

Започваме с певицата Риана, защото тя за пореден път демонстрира екстравагантност и невероятно излъчване. Красавицата от Барбадос бе избрала пищен тоалет, напомнящ за царственост, на китайския дизайнер Guo Pei.

Сара Джесика Паркър както винаги бе изумителна. В черна рокля с асиметрични линии, с красиви цветя в червени нюанси, актрисата за пореден път затвърди, че е истинска модна икона. Красивият тоалет бе допълнен с невероятна шапка с източни елементи, дело на дизайнера Philip Treacy.

Латинокрасавицата Дженифър Лопес представи тоалет на Versace. Роклята бе от ефирна материя, а красиви бродерии в червено изобразяваха китайски дракон. Супермоделът Ирина Шейк излъчваше сексапил и невинност в рокля в цвят на лавандула, декорирана с нежни флорални мотиви.

Чаровната Оливия Уайлд бе избрала невероятна рокля на модна къща Prada. Тоалетът й бе в цвят малина, декориран с обемни камъни в същия цвят.

Свързани статии

Имиджът й бе допълнен от чантичка тип клъч и ръкавици, които отново бяха с много блясък.

Актрисата Ема Робъртс блестеше в нефритенозелена рокля на Ralph Lauren.

На малката й чантичка модел клъч бе изобразен красив дракон.

Роклята на Елизабет Банкс бе подписана от Michael Kors. Раздвижеността на модела определено подчертаваше нейните секси извивки и деколте.

Невероятно красив, но и изключително провокативен тоалет бе избрала поп дивата Бионсе.

Още снимки от звездното събитие може да разгледате в галерията ни.

Снимки: Reuters

Коментирай