Мода

Какво да облека днес

Еуфория от цветове

27.05.2015г. / 11 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Лятото е еуфория и експлозия от цветове и настроения. В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме две свежи идеи за визия с много цвят и настроение. Едни от водещите цветове, които е добре да добавите през този сезон в гардероба си са наситените портокалови нюанси. Екзотика и топлина, облечени в нежни материи.

Изберете рокля с дължина около коляното или дълга до земята, която да бъде от ефирна материя. Вискоза, коприна и лен ще бъдат топ материите за лятото на 2015 година. Подобен модел рокля може да съчетаете с летни боти от велур, обувки на платформа или кожени сандали на висок ток.

Тези топли оранжеви нюанси най-добре се съчетават с кафяво, жълто, екрю. Това е едно предложение да изберете останалите аксесоари във вашата визия в тези багри.

Но ние бихме избрали нещо по-шарено, което още повече да отвори визията. Бижутата са обемни от сребърен метал с повече камъни, дървени елементи, слонова кост, а защо не и кожа.

Свързани статии

Цветът, който напомня за морето, летния бриз и коктейлите и който всяка година намира място в лятната мода е тюркоазът.

Него ще откриете в няколко нюанса. Той също като наситено оранжевото е подходящ за лятната ви визия, тъй като ще подчертае не само вашата красота, но и бронзов загар.

Тюркоазът обича красивите десени в беж и екрю, нежните бродерии със сребристо и златно, както и декорациите с дантела. Визията, която ви предлагаме много напомня на стила бохо.

Тук отново имаме разнообразие и пищност от обемни бижута. Това бяха предложенията ни в днешната рубрика. А кой е вашият любим цвят за летния сезон?

Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Коментирай