Мода

Татуси в сребърно и златно заменят бижутата това лято (галерия)

Бъдете кралицата на лятото

28.05.2015г. / 10 15ч.
Михаела Лазарова
Снимки: facebook Flash Tattoos

Снимки: facebook Flash Tattoos

Красивите бижута са неизменна част от дамската визия. Днес ви представяме едни по-различни идеи за аксесоари, в които има много блясък и лятно настроение. Това са flash tattoos, по които още миналото лято полудяха много знаменитости, между които и невероятната Бионсе.

Шаблони в сребърно, златно или комбинация от ярки цветове, в разнообразни форми напомнящи гривни, гердани, пръстени допълват или напълно заменят традиционните бижута.

Татусите са лесни за поставяне, а при правилна грижа могат да красят кожата ви поне две седмици. Къде може да си ги поставите? Навсякъде!

Бъдете бохо кралицата на лятото или индийска принцеса и съчетайте няколко акцента за една наистина неповторима и секси визия. Сребърните и златни нюанси в съчетание с морскосиньо ще подчертаят вашия бронзов загар.

Свързани статии

Красивите декорации по кожата са подходящи не само за вашата морска визия. Подобни гривни по никакъв начин не биха нарушили добрия дрескод, който трябва да спазвате на работното място.

Цените на които се предлагат са достъпни, а шаблоните може да поръчате в интернет. Събудете богинята във вас и имайте една неповторима лятна визия. В галерията ни може да разгледате още настроение в златни и сребърни нюанси.

Снимки: Facebook Flash Tattoos

Коментирай