Мода

Нов живот на старите дрехи

Модни съвети за всеки ден

01.06.2015г. / 11 05ч.
Криси Табачка
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако има нещо общо между всички жени, то е, че класическите кройки присъстват във всеки гардероб.

Няма дама, която да не се сети мигновено за една риза с яка, една пола и едно сако. Независимо дали носите тези дрехи всеки ден или само при специални случаи, със сигурност прибягвате до тях.

Често искаме да внесем някаква промяна във визията си, но или нямаме време, или финансова възможност да го направим.

Точно затова решихме да ви представим няколко трика, с които да промените начина, по който изглеждат класическите кройки във вашия гардероб.

Ето идеи за това, как да вдъхнете нов живот на вашето сако, пола и риза.

Свързани статии

Сако

Добре е да имате поне едно сако, което да покрие вечерната рокля за специален повод или да ви стопли в дългите дни в офиса. Ако наистина ви е дотегнало и ви се струва скучно чисто черното в комбинация със строги линии, можете лесно да внесете закачлив елемент.

Единственото, което ще ви трябва, е тънък колан, който да пуснете свободно да пада от кръста. Добра идея е да бъде метален, за да се откроява по стилен начин от тъмната основа.

Риза

Офис дрескодът диктува ризите като еднакво подходящи както за важни срещи, така и за през целия работен ден. Обикновено дамите ги комбинират с панталон със строги и прави кройки или пола тип „молив“, която поставят под ризата.

Ние ви предлагаме да разнообразите, като закопчаете този път всички копчета догоре и поставите масивно колие отгоре. За още по-добър ефект, най-добре пъхнете блузата под долната част от вашия силует. Ще видите как мигновено с едни и същи дрехи ще постигнете съвсем различни резултати.

Пола

Правата пола до коляно може да бъде много делова с определени блузи. Това обаче не изключва и спортно-елегантния стил. За да се сдобиете с него, просто вместо риза, облечете тениска или дори тънък пуловер.

Коментирай