Мода

Перфектната плажна визия

Бъдете неустоими това лято

01.07.2015г. / 10 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лято, слънце, море.... Звучи приказно, а в тази лятна приказка ние трябва да изглеждаме наистина забележително. Обръщаме вниманието ви към морските визии и това как да бъдем ослепителни край морето. Има няколко тенденции за лятото на 2015 година, които добавят повече романтика и специално излъчване.

Къса рокля в цвят слонова кост съчетана със сандали тип римлянки. Моделът на сандалите е подходящ за вашата плажна визия, цветът им подхожда на цвета на роклята, която има и красива декорация с дантела.

Роклите, които съчетават в себе си повече от един десен и пищност от цветове, ще бъдат хит това лято. Изберете модел с дължина над коляното, коланче с висока талия. Тук има комбинация от цветя и етно мотиви.

Интересна лятна комбинация, към която може да добавите обемни обеци с камъни или дървени бижута.

Не забравяйте и за дългите и ефирни рокли, които са подходящи не само за вашата дневна визия, но и за вечерните партита.

Материята е памук или коприна. Дължината им покрива сандалите, а гърбът е силно изрязан.

Особено интересен модел е този, който е с плетена декорация, дантела или декорация от тюл. Косата е сплетена в красива рибена кост, която е леко разпусната.

Полите от велур с ресни ще бъдат също хит това лято и са подходящи за вашата плажна визия. Може да ги съчетаете с фин потник, бюстие, ефирна жилетка.

Свързани статии

Дълга пола на волани и блуза, която покрива нежно раменете и бюста.

Секси предложение, което много напомня за стила бохо.

Цветовете са слонова кост с красиви бродерии в съчетание с кафява велурена чанта с ресни.

Косите са небрежно пуснати, с меки морски вълни. Остава да добавите красиви и обемни обеци, колие и гривни, които могат да бъдат с дървени или етно елементи.

И на последно място – цветя в косите! Във всеки моден бутик ще намерите фиби с цветя, както и венчета с флорални мотиви. Направете ги част от вашата лятна морска, романтична визия и бъдете неустоими това лято. В галерията ни може да видите още летни предложения. 

Снимки: thepeachskin.tumblr.com

Коментирай
Здраве и красота