Мода

Бижута за крака – хит това лято

Бъдете неотразими

28.07.2015г. / 11 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Бижутата са неизменна част от дамската визия. В разгара на летния сезон обръщаме специално внимание към тези, които ще украсят нашите стъпала. Бижутата за крака добиват все по-голяма популярност сред дамите.

Те са красиви, удобни и могат да бъдат част от вашата морска, вечерна парти визия или ежедневния летен имидж. Споделяме няколко предложения, които ще ви вдъхновят да добавите към колекцията ви от аксесоари и такива, които са за крака.

Красивото допълнение към вашата визия може да откриете в различни варианти. Особено оригинални са тези, които са плетени. Върху тях често биват поставяни и фини пайети за още повече разкош.

Не забравяйте това лято да добавите в гардероба си повече морскосиньо. Синьото настроение в бижутата ще подчертае и вашия красив загар, особено ако е в комбинация с червено и деликатни златни верижки.

Свързани статии

Бъдете неотразими като поставите върху краката си едно красиво, но нестандартно бижу. Това лято абсолютен хит ще бъдат златните и сребърни татуировки.

Тях може да закупите в магазините за аксесоари или в интернет и също ще ги откриете в разнообразни варианти, но които и да изберете, със сигурност ще впечатлите.

Това лято бъдете принцеса от 1001 нощи. Изберете бижу за крака, което да има повече пищност, красиви метални елементи, които да издават нежен звук при всяко ваше движение.

За дамите, които ще заложат на стила бохо е следващото красиво предложение.

Снимки: pinterest, facebook Flash Tattoos, letsgetshop.blogspot.com

Коментирай
Свободно време