Мода

Как да преобразите сандалите с помощта на пискюли?

Лесна и красива идея

04.08.2015г. / 07 51ч.
Михаела Лазарова
Снимки: honestlywtf

Снимки: honestlywtf

Пискюлите са класически моден акцент, който ще носим и това лято. Върху чанти, сандали или като обеци и гердани, те придават една екстравагантност и шик на визията ни.

Споделяме две лесни идеи, които ще ви покажат как да преобразите летните сандали с помощта на красиви пискюли.

Откъде може да си купите пискюли? От всяка кинкалерия. Там ще ви предложат разнообразие от цветове, размери, материи. За първата идея ще ви трябват 4 пискюла и връв, която да замени каишките на сандалите (ако те имат възможност свободно да се свалят).

Връвчиците както и пискюлите може да изберете от велур, обработена кожа или друг материал. По желание, на всеки един от тях пришийте малки златни акценти или камъни. Дължината на всяка връвчица трябва да бъде поне 50-60 сантиметра, за да може добре да се завърже около глезена.

Свързани статии

Поставете ги на мястото на каишките и на всеки край завържете или леко пришийте пискюлите. Крайният резултат е наистина впечатляващ.

Следващата идея пести време и усилие. Трябват ви само няколко пискюла в желания от вас цвят в различни размери, а може и различни тоналности, които да закачите на каишките на сандалите. Лесно е, нали?

Снимки: honestlywtf

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )
изкопайте на прадядоси феса..... смехотворно
отговор Сигнализирай за неуместен коментар