Мода

Магическа есенна колекция от Армани

Бъдете цветни и неотразими!

26.08.2015г. / 14 05ч.
Михаела Лазарова
Снимки: Reuters

Снимки: Reuters

Есента ще бъде изпълнена с ярки цветове и елегантност. Преди седмици в Париж бяха представени уникални тоалети от висша мода. Вниманието на модни критици и гости, отново бе привлечено от класата на Armani Privé. Маестро Армани кани дамите, през есента на 2015 година, да облекат красиво кадифе и забележителни ярки багри

Черно кадифе, тясна линия на патналоните и висока талия. Саката са в класическа линия, с три четвърт ръкави, отново в ярки цветове,  които се сливат плавно с тъмносините нюанси и конструкция, която подчертава красотата на раменете. 

Роклите и полите вписват в себе си една пищност, напомняща за 40-те години на миналия век, но преминали през трансформацията на времето. Изумруд, тюрказ и розово се преливат, за да направят женската визия неустоима.  

За тези дами, които все пак предпочитат черното, то бе представено върху меко кадифе, екстравагантна пола с флорални мотиви и пищни бижута.

Свързани статии

Чантите са малки и изискани, модел клъч. 

Обем ще има не само в моделите, но в аксесоарите. Заложете на големите цветни камъни при обиците и герданите.

Всичко в облеклото ще бъде подчинено на блясъка. Сребърни нишки, танцуват върху материи, галени от светлините на прожекторите. Ресни, пера се вписват драматично в целия този разкош.

Една магическа колекция, която извежда женския образ извън рамката. Бъдете цветни и неотразими!

Снимки: Reuters

Коментирай