Мода

Какво да облека днес?

Добавете повече пайети във визията си

28.08.2015г. / 10 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Снимка: thepeachskin.tumblr.com

За да си уникален понякога трябва само и единствено малко блясък. Разкошът на сребърните и златни пайети властва не само лятото, но ще имаме удоволствието да го носим и в есенно-зимната мода.

В рубриката „Какво да облека днес“ споделяме няколко блестящи и свежи предложения за визия. Първото и най-важно правило, когато искате да облечете нещо блестящо е да съобразите грима и маникюра си. Когато създавате перфектната визия, отделете специално внимание на всеки детайл от нея.

Гримът трябва да е семпъл, но да подчертава красивите ви черти, а маникюра да бъде в класически телесни цветове, металик или с малък акцент, който да не се натрапва. В това предложение имаме матирани златни и сребърни пайети и флорални мотиви. Въпреки че визията е изцяло издържана в техния блясък, мат ефекта я прави ненатрапчива. 

Осмелете се и добавете във вашия гардероб ефектен панталон с много фини сребърни пайети. Тук моделът е избрал свободната линия.

Свързани статии

Не само долната, но и горна част на имиджа позволява свобода.

Блясък и акценти има в блузата, а моделът на чантата допълва бунтарското излъчване.

Едно напомняне за летните вечерни партита край морето. 

Ако стилът бохо ви е пленил, това предложение за бляскава визия е за вас. Красива пола със сребърни пайети, потник с ресни и бохо плитка. Не забравяйте, че когато искате да подчертаете красивия загар на кожата си, трябва да носите златни пайети. 

Снимки: thepeachskin.tumblr.com

Коментирай