Мода

Изглеждайте по-стилни на мига!

3 задължителни съвета

11.10.2015г. / 09 25ч.
Криси Табачка
Снимка: Mohito

Снимка: Mohito

Когато започнем да разглеждаме снимки на известни личности, доста често откриваме някои ясни прилики между тях.

Особено когато става въпрос за начин на обличане и съставяне на силует.

Днес се фокусираме върху трите най-ясни и открояващи се белези на изключително стилните дами, за да предадем техните негласно предадени уроци на всички дами.

Ето най-важните неща, които задължително да имаме предвид следващия път, в който сме пред огледалото и не сме съвсем сигурни какво да облечем.

Свързани статии

1. Баланс

Едно от най-важните неща е да знаем силата на баланса. Крайностите никога не са добро решение и обикновено водят до преминаване на границите, което в конкретния моден аспект е равно или на кич, или на скука. Винаги показвайте само една част от своето тяло – дали ще бъде деколтето, краката, раменете или гърба няма значение. Изберете едно и покажете него, но никога повече едновременно. Същото важи за аксесоарите – едно масивно колие е напълно достатъчно.

2. Съчетание

Не е нужно да съчетаете червеното с червено или черното с черно. Разнообразявайте с нюансите и ефектите – винаги е красиво да комбинирате два различни цвята, които обаче взаимно се допълват и създават перфектния силует. По този начин със сигурност няма да изглеждате скучни в избора си, нито ще вдъхвате несигурност.

3. Аксесоарите

Аксесоарите са най-голямата ви сила. Те са този компонент от визията, който може да преобрази всичко и да превърне семплото съчетание в истинско модно постижение. Не се страхувайте да експериментирате с цветове, детайли, дължини, форми и каквото още се сетите. Правилото, че обувките трябва да са в един цвят с чантата, много много отдавна не е валидно.

Коментирай
Свободно време