Мода

Парижки чар за пролет-лято 2016 (галерия)

Една приказна колекция представена от Ели Сааб

07.10.2015г. / 08 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Той е един от любимите дизайнери на звездите. Неговите тоалети всеки път предизвикват възхищение щом се появят на червения килим. Представяме ви невероятния Ели Сааб и неговите уникални предложения за пролет-лято 2016 година, които бяха представени на седмицата на модата в Париж.

Една различна колекция, която напомня за парижки чар, облечен в интензивни и ярки цветове.

Много изненади и нетипични за досегашните колекции на дизайнера съчетания, като това предложение. Яке тип бомбър в ярки цветове и райе в смела комбинация с лилава рокля, чиято долна част е на волани и богато декорирана с дантела.

Една визия подходяща както за дневната, така и за вечерната визия. Имиджът е стилно завършен с малка кожена чантичка, която може да се носи през рамо.

През пролет-лято 2016 флоралните мотиви имат запазено място. Техният разкош е напълно завършен с шик панделки на якичките на роклите и по-фини на кожените сандали. Ако харесвате ризите-рокли, знайте че и през следващите сезони те ще бъдат тотален хит.

Обичаме съчетаването на десени и Ели Сааб ни подарява такива в своята пролетно-лятна колекция. Райе и цветя. Разкош, облечен в нежни цветове и разбира се за финал панделки.

Свързани статии

Асиметричните линии ще направят визията ни още по-забележителна. Рокли с едно рамо, от ефирни материи, за наистина необикновено излъчване. Водещи цветове в колекцията на дизайнера са червено, екрю и черно.

Дантелата е на почит и също е добре съчетана с райе и цветя. Не бива да подминаваме и романтичната нотка в колекцията. Тя отново бе представена от невероятни тоалети в дантела.

С фини бродерии и отблясъци. На модното дефиле бяха представени и секси гащеризони както и кожени рокли. Още снимки вижте в галерията ни.

Снимки: Reuters

Коментирай