Мода

Акценти в мъжката мода за есен-зима 2015

Ярки цветове и десени

09.10.2015г. / 12 28ч.
Михаела Лазарова
Снимка: adme.ru

Снимка: adme.ru

С настъпването на новия сезон е време да обърнем внимание и на някои акценти в мъжката мода. Какъв ще бъде образът на мъжа за есен-зима 2015? Тенденциите обещават повече цвят, стилно излъчване и най-вече кройки, в които господата да се чувстват удобно.

Обърнете внимание на десените и това как може да ги съчетавате. Райе, каре, точки. Един от най-предпочитаните цветове за мъжки костюм е сивият. Във всичките му варианти сивото е чудесен цвят, но се нуждае от малки цветови акценти.

Може да го комбинирате с малиново, пепел от рози, синьо, кафяво. В този имидж има съчетание на пет цвята и три десена. Бъдете внимателни при комбинирането на десените, защото е много лесно да преминете границата и визията ви да не бъде стилна.

Кажете „Да“ на ярките цветове не само при топлите пуловери, но и при връхните дрехи. Една ежедневна приятна визия, в която водещ цвят е топлото жълто. Цвят, който се съчетава чудесно със сините нюанси, зелено, червено, сиво, черно. В по-хладните дни не забравяйте и за стилните аксесоари, като топлите шал яки и ръкавиците без пръсти.

Геометричните фигури ще бъдат част и от мъжката мода за следващите сезони. Топлите жилетки и други плетива за сезона в красиви цветови комбинации, закачливи десени и фигурки са чудесно допълнение към класическия панталон и ризата. Една свежа визия в зелено, кафяво и синьо.

Свързани статии

Класическата елегантна визия ще бъде облечена в свежите цветове. Сивото е новото черно. Панталоните се стесняват към глезена, имат ръб, яките на ризите са големи, вратовръзките акцент в имиджа. За финал шлифер или палто отново в класическа линия, но в по-ярък цвят.

Когато искате да създадете перфектната визия, опитайте се да вложите в нея не по-малко от три цвята и не повече от пет.

Снимки: adme.ru

Коментирай