Мода

Какво да облека днес?

Нещо в каре

04.11.2015г. / 08 40ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thepeachskin.tumblr.com

Снимки: thepeachskin.tumblr.com

В гардероба си всяка дама има нещо, което е класика и никога не остарява с годините. Като карето. Представено под различна форма, цветови комбинации и в съчетание с други десени, то е акцент, който винаги ще се стремим да добавим във визията си, под една или друга форма.

Свързани статии

Днес в рубриката ни „Какво да облека днес?“ споделяме няколко приятни предложения за ежедневна визия, подчинени на класическия десен каре.

Нека през есента и зимата на 2015 година палтото ви бъде изпълнено с повече цвят и настроение на каре. Моделът е съчетал палто в класическа линия с тишърт и дънки. Една визия, в която ще се чувствате удобно. Карето е десен, който е идеален за съчетаване с други десени, щампи и модни акценти.

Следващото предложение представя една по-нестандартна форма на каре. Има 3D ефект, който играе красиво върху материята на полата. Разбира се, бихте могли да заложите и на шотландското каре. Не забравяйте да го съчетаете с шик класически боти и подходяща чанта.

Ризите каре са подходящи както за деловата визия, така и за тези дни, в които искате да облечете любимите си дънки. Чудесни са за съчетаване с елек, кадифе, кожена пола или панталони.

Снимки: thepeachskin.tumblr.com

Коментирай