Мода

Какво да облека днес?

Нещо в стил бохо

26.11.2015г. / 09 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: lovemaegan.com

Снимка: lovemaegan.com

Секси, свободна и стилна! Така иска да се чувства всяка жена, всеки ден и особено, когато става въпрос за мода. Тези определения за женска същност се крият в един от най-любимите ни стилове – бохо. Той се завръща в есенно-зимната колекция. Ето защо, днешните предложения в рубриката ни „Какво да облека днес?" са подвластни на него.

Добавете в гардероба си кожена пола в трапецовидна линия и с висока талия. По възможност изберете такава, която има декорация върху себе си, напомняща за бунтарския дух на бохо стила.

Подобни поли се съчетават чудесно с вталена блуза и разбира се – класически боти или ботуши. Косите са небрежно пуснати, а всички останали аксесоари са в стил бохо.

Преминаваме към следващата визия, в която ще обуете любимите си нови чарлстон панталони или дънки, втален фин пуловер и топло палто. Шапката с мека периферия е задължителна, а под нея небрежни къдрици напомнят за лятото.

Свързани статии

Бижутата са оскъдни, като впечатление правят тънките златни халки на ръцете, фино подредени една до друга.

Визия, която казва толкова много. Отново имаме свободна кройка на панталона с висока талия. Невероятен сребрист десен, който играе върху сините багри, вталена риза с дълбоко деколте, подчертаващо красотата на бюста. Финият шал, тънките гривни и небрежно оформени коси, отново напомнят за бохо.

Снимки: lovemaegan.com

Коментирай