Мода

Красива плетена гривна с перлички

Плетените аксесоари са хит

04.02.2016г. / 09 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: trinketsinbloom.com

Снимка: trinketsinbloom.com

Плетените аксесоари ще бъдат хит през този и следващите сезони. Обици, гердани и пръстени обвити в меки шарени конци с различни декорации и акценти върху тях, ще направят визията ни стилна и отличаваща се. 

Днес споделяме една идея, в която има много цветове и перли. Как да си направите плетена гривна с перлени акценти? Всичко, което ще ви трябва, е една гривна (пластмасова, метална или дървена), текстилно лепило, вълнени шарени конци, конци с ламе и перли за зашиване. 

За да се получи красив аксесоар е добре да ползвате няколко цвята. Текстилното лепило ще ви бъде необходимо за по-добра фиксация на конците (може да опитате и  без него). Поставете малко количество от лепилото във вътрешната част на гривната. След това поставете единия край на конеца, с който сте избрали да започнете.

Свързани статии

Изчакайте няколко минути, за да се фиксира добре и започнете да навивате преждата стегнато. След това продължете с другите цветове, които ще украсят гривната ви. Периодично може да поставяте лепило преди увиването на конците (отново от вътрешната част на гривната).

Накрая увийте на по- дебел пласт красив конец с ламе. Върху него зашийте перличките. 

Снимки: trinketsinbloom.com

Коментирай