Мода

Магия в лилаво (галерия)

Джорджо Армани с колекция висша мода

05.02.2016г. / 17 00ч.
Михаела Лазарова
Снимки: Reuters

Снимки: Reuters

Магия в лилаво и ефирни материи. Това бе акцентът в колекцията на Armani, която бе представен на седмицата на висшата мода в Париж. Маестро Армани кани дамите, през пролетта и лятото на 2016 година, да бъдат преди всичко женствени и романтични.

Да търсят неповторимото в своята визия, избирайки да носят лилавите нюанси. Естествената елегантност на моделите показаха, как една жена би трябвало да изглежда в ежедневието си. 

Пастелните лилави цветове, които играеха с коприната и ефирните материи, бяга подчертани с металния блясък. Спортно яке с елегантна пола или ефирна роля. Панталоните, които също имаха специално място в колекцията напълно се вписват в модните тенденции. 

Колекцията изобилстваше от неравни линии, вълни от материи поставени като акцент върху моделите. Ако харесвате корсетите, те ще бъдат задължителен елемент за следващите сезони. 

Свързани статии

Що се отнася до материите, водещи ще са органза и копринен жакард, които създават усещането за лекота. 

Не забравяйте и за блясъка. Подчертайте красотата на лилавото, като добавите към него кристали и бижута с големи камъни в бледо розово и  цвят на люляк. Още снимки вижте в галерията ни. 

Снимки: Reuters

Коментирай