Мода

Красота извън перфектните мерки

Красотата най-напред се създава в нас самите, момичета!

13.03.2016г. / 14 13ч.
Михаела Лазарова
Снимки: instagram

Снимки: instagram

Ангелите на Victoria’s Secret са символ на красота, женственост, сексапил. Дантелите, сатенът, диамантите, сякаш изглеждат още по-зашеметяващо, когато са представени от модел на бранда.

Представяме ви още един американски бранд – „Airy“, който започва да се превръща в любим на много дами, особено на тези с повече извивки във фигурата си.

Освен че моделите са красиви, удобни и подчертават женските форми, от компанията избират за модели жени, които да покажат естествената красота на телата си, без Photoshop, а от този свой ход бранда само спечели.

В момента бизнесът на компанията бързо се разраства и може би ще се превърне и в конкурент на Victoria’s Secret благодарение на това, че бе избрана естествената неподправена красота.

Това, че за моделите са поканени жени, далеч от перфектните мерки 90-60-90 е силно послание, което „Airy“ иска да отправи към своите потребители.

Свързани статии

Плюс размерът е секси, удобен, а дантелата е не по-малко красива върху тези женски линии. Луничките върху кожата, леко изпъкналото коремче, никога не са изглеждали толкова завладяващи. Споделяме и няколко фотографии, които ще ви напомнят, че е важно да харесвате и обичате тялото си, дори когато намирате, че има някакви недостатъци.

Красотата най-напред се създава в нас самите, момичета!

Снимки: instagram

Коментирай