Мода

Перли, ефирни материи и плетива за есен-зима 2016-2017 (галерия)

Карл Лагерфелд представи новата колекция на Chanel

27.04.2016г. / 08 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

На модната седмица в Париж, маестро Карл Лагерфелд представи новата колекция на Chanel за сезон есен-зима 2016-2017. Моделите дефилираха в Гран Пале в Париж, в която огледала, красиви стълбове, пътека, която наподобяваше лабиринт, посрещнаха гостите, уважили събитието. Какви ще бъдат основните акценти в предстоящите сезони?

Не се колебайте да съчетавате няколко и различни десена. Това правило важи и за плетивата. Каре с каре, каре със зигзаг, каре с райе. Плетени рокли, сукмани, поли, сака, всичко е изключително фино изтъкано с преливащи шарки и разбира се с много ламе. Обърнете внимание на аксесоарите. Те никога не могат да бъдат в повече, особено ако има перли в тях.

Обемни перлени гердани в различни цветове и размери на перлите, фини верижки. Гривните са обсипани също с перли, но и с много камъни. Шапката ще бъде един от задължителните аксесоари, а моделите, които представи модният бранд, напомнят за старите киноленти.

Талията при полите и роклите ще бъде висока, като за повече шик ще я подчертаваме с фино кожено коланче.

Наред с фините плетива с ламе, актуален ще бъде денимът, както и кожата и ефирните материи. При избора на ръкавици може да заложите на дълги плетени без пръсти или кожени, които отново покриват ръката чак до лакътя. Солеят ще присъства в ризите, полите и роклите.

Свързани статии

Цветовете са сиво, черно, екрю, червено, бордо, цикламено. Разбира се класическите бежово и кафяво не са извън тенденциите, а към красивото черно не забравяйте да добавите нещо златно или металик.

При избора на обувки търсете класическата линия при ботите и ботушите и малките фини токчета. Чантичките са кокетни, приличащи на бижу. Повече за колекцията може да видите в галерията ни със снимки тук.

Снимки: Reuters

Коментирай