Мода

Три задължителни модни акцента за лятото

Бъдете бохо дива

28.04.2016г. / 10 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: facebook flash tatoo

Снимка: facebook flash tatoo

Очакваме лятото и нямаме търпение да докоснем морето, да се радваме на топлото време и слънчевите лъчи. Искаме не само да се чувстваме добре, но и да изглеждаме по този начин. Нещо повече – това лято искаме да бъдем забележителни. Ето защо е добре да знаем какво да добавим във визията си, за да създадем един неповторим имидж.

Започнете от косите и флоралните мотиви в тях. Това лято ще дадем път на романтичните къдрици, небрежните вълни в косите, плитките в стил бохо, небрежните кокове. Всички те биха могли да бъдат още по-впечатляващи, ако в тях добавим цветя. Когато ви предстои специален повод, декорирайте в прическата си естествени цветя.

За дневната морска или парти визия задължително включете под някаква форма декоративните флорални мотиви. Шноли, диадеми, венчета, всички те ще направят визията ви по-романтична.

Никоя жена не излиза от дома си без красиво бижу. Това лято даваме път на флаш татусите. Те определено се превърнаха в любимия аксесоар на момичетата през изминалото лято, а през 2016-та отново ще можем да ги добавим в нашата лятна визия.

Те са изключително красиви и лесни за поставяне върху кожата. Когато се грижим правилно за тях, могат да бъдат наше украшение в рамките на седмица до десет дни. Премахването им е също толкова лесно, както и поставянето. Когато вашата флаш татуировка вече е изгубила своя блясък, трябва само да я намажете с бебешко олио и да разтъркате леко кожата.

Този вид татуси са подходящи за поставяне върху всяка една част от тялото и успешно могат да заменят стандартните бижута. Предлагат се в различни цветове, размери, в различни мотиви и може да ги закупите от магазините за аксесоари, модните бутици или да си ги поръчате в интернет.

Кажете да на бунтарския дух, романтиката и женствеността, която стилът бохо събира в себе си. Това лято красивите бохо бижута, които сме свикнали да носим през средата на косите си или като гердани и гривни, ще можем да носим и като секси допълнение към ефирния потник, бански или рокля.

Свързани статии

Фини синджирчета с акценти върху тях или изчистени, напомнящи за бельо, галят кожата, подчертават бронзовия загар и ни правят по-секси. Деликатни, ненатрапчиви, придаващи повече индивидуалност във визията.

Най-важното за една прекрасна лятна визия е да освободите вашите фантазии, желания и да не спирате да експериментирате, защото модата е преди всичко забавление с експеримент.

Снимки: facebook stylemepretty; facebook flash tatoo; pinterest

Коментирай