Мода

Бижута от филц

12.01.2007г. / 12 15ч.
Вергиния Генова
Бижута от филц

Зимните месеци обикновено носим кашмирени жилетки, мохерни пуловери и всякакви други плетени и топли дрехи, но това води до някои неудобства, свързани с бижутата. Златните и сребърни синджирчета може да се заплетат и да се скъсат, друг е въпросът, че обикновено изящните бижута трудно се съчетават с този тип дрехи. По-подходящи са мънистата, дървените гердани, различни метални пластики, а защо не и бижутата от филц.
В книжарница Слънчоглед може да намерите вече готови бижута от филц, но също така и изрязани елементи от филц – различни видове кръгчета, топчета, цветя, листа, от които сами да изработите уникално бижу, според вашето настроение, тоалет и стил. Продават се приспособления за направата на всякакви видове бижута – обици, пръстени, закопчалки за колиета. Може да декорирате своите бижута с различни видове мъниста или изсушени тропически ядки.
Ако току-що сте си купили нов тоалет, може веднага да направите и уникално бижу за него, който да подчертава вашата уникалност като жена. Сега е моментът да експериментирате с екстравагантност.
Украшенията от филц могат да освежат стария ви пуловер и да приповдигнат настроението ви. Те са меки и леки, няма опасност да се закачат. Излишно е да се казва, че са и по-евтини, така че към един тоалет може да направите няколко различни гердана и всеки ден да изглеждате по различен начин.
А визията е важна за всяка жена.

Коментирай