Мода

Няколко стъпки, които ще ви превърнат в бохо дива

Кажете „Да!“ на обемните бижута

04.05.2016г. / 10 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thepeachskin.tumblr.com

Снимка: thepeachskin.tumblr.com

През пролетта и лятото на 2016 година в модата ще има много акценти, които ще ни върнат назад във времето на 70-те години на миналия век. Това означава, че ще бъдем интересни, различни, ще дадем нов живот на някои позабравени модели в гардероба и ще бъдем секси.

Започнете с всичко, което може да ви превърне в една бохо дива. Ефирните рокли с висока талия, широки ръкави или презрамки, съчетаващи в себе си флорални мотиви, панделки от кожички или кадифе, както и туниките, които може да съчетаете с къси панталонки.

Дънките с лек чарлстон и разбира се тюрбанът и венецът от цветя, които са задължителни за стила бохо.

Бижутата са важна част от визията на бохо дивата. Колиетата са дълги с тънки верижки или кожички. По тях може да има фини ресни, големи красиви камъни, метални елементи, слонова кост, да са изработени изцяло от кожа, дърво или текстил.

Гривните на ръката са повече от две и винаги се редуват по-фини с обемни. Пръстените изобразяват нежни фигури или са обемни, с различен акцент и на всяка ръка са по 3-4. При избора на обици също търсете по-обемните модели.

Както забелязвате, бохо съчетава в себе си не само красота, но и пищност. Тя е задължителна!

Бохо стилът никога не би бил завършен, ако в него няма елемент, който е плетен. Плетени детайли върху риза, рокля, потник, разкриват романтично част от кожата ви и подчертават нейния тен.

Свързани статии

Не забравяйте и за дантелата във всичките ѝ форми, съчетана с флорални мотиви, рипс, ефирни материи.

Елеците – те също са част от бохо визията. Носете ги върху рокли, потници, когато сте с любимите си дънки. Изберете кожен елек, елек с ламе, от фин велур с ресни, както и с много цветни акценти.

Обувките са кожени или велурени ботуши, сандали на равна подметка или такива, които са на висок и дебел ток.

Снимки: pinterest, thepeachskin.tumblr.com

Коментирай